HEADER Hemsida

Onsdagspong

Vad är onsdagspong?

Onsdagspongen är definitionen av vårt budskap sällskapet i fokus. Det är när vi  står för allt utom den valfria drycken du vill förtära. Lokal, muggar, bollar you name it. 

Dyk upp på onsdagspongen som medlem eller som vanlig deltagare (självklart säljer vi medlemskapet på plats om du önskar att gå med). Efter evenemangets slut så går det alltid gratisbussar till Villa strömpis och deras fantastiska onsdagsklubb HOTEL. En fantastisk möjlighet att skaka dom lurviga och bränna av lite ånga i veckorna. Självklart går du som medlem in gratis vid uppvisande av ÖBS-medlemskort.

Meningen med onsdagspongen

Vi arrangerar dessa onsdagspongar i syftet att alla som vill ska kunna komma och testa på denna fantastiska college-sport som världen över är känd som beerpong. Nybörjare eller aktiv spelare är fullständigt orelevant här. Spela med din bästa vän eller testa dig fram till din perfekta beerpong-partner. Här umgås vi verkligen tillsammans med varandra för att skapa gemenskap.

Turnering

om våra turneringar

Det var här allting började. Idén om en beerpongturnering vid Örebro universitet. Sedan hösten 2012 har våra turnerignar varit vårt största evenemang och kommer så att förbli. Här samlar vi alla beerpongspelare från alla de som siktar på guldet till dom som bara vill spela för den sociala delen av evenemanget.

En bild från den första turneringen vi arrangerade i röda paviljongen den 2 oktober 2012. 16-lag deltog.

Från "pavven" till "kåren"

Sedan turneringen under höstterminen 2012 har vi haft en fantastisk utveckling på turneringsfronten. Från 16 lag i första turneringen är vi nu uppe på 128 lag blott 3,5 år senare. Detta mycket tack vare Örebro kårhus och deras varma mottagande av våra turneringar.

Bild från vår första 128-lags turnering på Örebro Kårhus den 7 maj 2016. Hela Kåren var full av pongare.