HEADER Hemsida

Om oss

Örebro Beerpongsällskap är en studentförening som erbjuder en mötesplats för alla studenter vid Örebro universitet. Vi arrangerar turneringar och evenemang där alla kan visa sina färdigheter i gentlemansporten beerpong. Med ÖBS får man möjlighet att lära känna nya människor i stort sett vid varje evenemang.

"Vi jobbar tillsammans med varandra för att skapa en gemenskap"
- Niklas Hargell, grundare ÖBS
 

Vad vi gör

Örebro Beerpongsällskap arrangerar turneringar där studenter och beerpongspelare kan mäta sina färdigheter mot varandra och tävla om titeln som Örebros bästa beerponglag. 

Vi arrangerar även Onsdagspong, antingen i Tybblelokalen eller i Röda Paviljongen så att studenter från hela universitetet kan komma och spela för nöjets skull, testa på beerpong eller helt enkelt jobba lite extra på sin kastarm inför en turnering. 

Sedan 2016 har vi också börjat arrangera studentresor ner till alperna tillsammans med Nortlander.
 

Vi som arbetar med ÖBS

Föreningen drivs av föreningsstyrelsen som består av 8 studenter fördelat på olika styrelseposter. Ta del av våra berättelser och en kort presentation av var och en av oss under Styrelsen.

Övre raden från vänster: Melkan, Emmeli, Tommy och Ted. Nedre raden från vänster: Niklas, Nils och Glenn
Grundarna av ÖBS Niklas och Nils. Foto: Sandra Norling

Framtiden

Vår främsta målsättning är att vara en social knytpunkt för alla studenter vid Örebro universitet. Vi vill vara den ledande aktören inom studiesociala tillställningar. Våra ambitioner för framtiden är också att sprida beerpongens fantastiska stämning. Vi vill etablera Örebro som beerponghuvudstaden i Sverige. 

Vi vill skapa, bygga upp och utveckla ÖBS-kulturen i Örebro. Det ska arrangeras evenemang och ÖBS ska drivas framåt just för att studenterna vid universitetet ska få en plats för nöje, umgänge och sportsmannaanda. 
 

Övrigt

Örebro beerpongsällskap ser beerpong som en gentlemanssport och vi har tydliga regler för ett schysst spel som passar alla.

Vid spel och turneringar med ÖBS är det alltid valfri dryck som gäller!

Vision

Visionen är att skapa något som alla studenter i Örebro kan ta del och njuta av. Att bygga broar mellan alla studenter på Örebro universitet, oavsett kårsektion. Det finns plats för alla i Örebro Beerpongsällskap.

Hört om ÖBS

Att ha ÖBS med som arrangörer på vår Collegefest gjorde festen till den bästa någonsin. / Sektionen GIH:s festkommitté